Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite visas naujienas:
 
 
Lankomumas
Nuo 2018-10-17
Iš viso 288743
Šiandien 248
Dabar 0
 
Šiluviškiai atsisveikino su vasara / Paskelbta 2016-09-02


     Besibaigiant vasarai, visi skubame su ja atsisveikinti, aplankyti tas vietas, į kurias planavome nuvykti visą šį metų laiką. Vasaros uždarymui Šiluvos bendruomenė „Aušrinė“ pasirinko nuostabia jūra ir laivais garsėjantį Klaipėdos miestą. Saulėtą šeštadienio rytą, su plačiomis šypsenomis veide ir dideliu noru, šiluviškiai išsiruošė į kelionę. Išvyka į Klaipėda skirta socialiai remtinoms šeimoms, todėl kelionės metu didžiausias dėmesys buvo rodomas joms.
 

 
Popietė „Būti tėvais smagu“ / Paskelbta 2016-08-31

      Mūsų vaikai – mūsų vargai“, sako lietuvių liaudies išmintis. Kad su vaikais vargų būtų mažiau, Gabšių kaimo bendruomenėje kaimo gyventojai ir svečiai buvo kviečiami atitrūkti nuo kasdienybės bei pasisemti naudingų žinių bendravimo su vaikais tema.
 

 
Butkiškės kaimo šventė / Paskelbta 2016-08-30

    Paskutinį vasaros šeštadienį butkiškiečiai susirenka į šventę palydėti vasaros. Šiemet ši šventė buvo jau keturioliktoji. ,, Ir koks gražus tas Butkiškės kaimelis ... – tokiais butkiškietės ūkininkės Irenos Jokubauskienės žodžiais šventę pradėjo vedantieji Guoda Pakarklytė ir Tadas Bielskis.
    
 

 

 
Kai namus šildo rankų darbo žvakių liepsna... / Paskelbta 2016-08-29

           Šiame dvidešimt pirmajame amžiuje, kai gausu išmaniųjų technologijų, vis dažniau pasigendame paprastumo, išlikusių senolių papročių ar tiesiog nuoširdaus bendravimo. Deja, kas mūsų tėvynainiams atrodydavo įprasti kasdieniški darbai, mums tai dabar yra tarsi tolimos praeities šešėliai, dažnai pasirodantys tik televizorių ekranuose, slypintys užmirštose knygose ar protėvių mintyse.
 

 
Berteškių bendruomenės išvyka į Telšius / Paskelbta 2016-08-29

        Kaimų bendruomenė „Berteškiai“, vykdydama Raseinių rajono savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšomis finansuojamą projektą „Gerosios patirties sklaida“, pakvietė savo ir kaimyninės Saugailių kaimo bendruomenės narius bendrai dalykinei išvykai į Telšių rajoną.

 
‹ Naujesnės naujienos     Senesnės naujienos ›