Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite visas naujienas:
 
 
Lankomumas
Nuo 2018-10-17
Iš viso 295293
Šiandien 62
Dabar 3
 
Popietė „Būti tėvais smagu“ / Paskelbta 2016-08-31

      Mūsų vaikai – mūsų vargai“, sako lietuvių liaudies išmintis. Kad su vaikais vargų būtų mažiau, Gabšių kaimo bendruomenėje kaimo gyventojai ir svečiai buvo kviečiami atitrūkti nuo kasdienybės bei pasisemti naudingų žinių bendravimo su vaikais tema.
                       Artėjan naujiems mokslo metais Gabšiuose pirmą kartą buvo organizuojamas renginys, pavadinimu „Būti tėvais smagu“. Renginys buvo orientuotas į tėvų ir vaikų tarpusavio bendravimo stiprinimą bei  vaikų tarpusavio komunikaciją.  „Būti tėvais smagu!“ programą pradėjo Raseinių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Giedrė Deveikienė. Ji vaikams priminė kelių eismo taisykles bei dovanojo atšvaitus. Prisiminę taisykles, vaikai turėjo galimybę linksmai leisti laiką šokinėdami ant batuto. Tuo tarpu tėvai klausėsi paskaitos tema „Vaiko ugdymas – visų mūsų rūpestis“. Paskaitą sudarė teorinė ir praktinė dalys. Praktinės dalies metu dalyviai buvo skatinami suvokti, kaip svarbu yra įsiklausyti į tai, ką vaikas kalba, bei vaiką suprasti. Pasibaigus paskaitai, tėvai ir vaikai buvo kviečiami susiburti jaukiam stalo žaidimų vakarui.
Renginys „Būti tėvais smagu“ – projekto „Auganti bendruomenė 2016“ dalis. Renginys įgyvendintas finansuojant Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai bei Raseinių rajono savivaldybei.
 

« Atgal į naujienas