Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite visas naujienas:
 
 
Lankomumas
Nuo 2018-10-17
Iš viso 295131
Šiandien 220
Dabar 1
 
Pašešuvio bendruomenėje darbai dar tęsiasi / Paskelbta 2016-09-23

  Visuomeninė organizacija Pašešuvio kaimo bendruomenė tęsdama Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą „Pašešuvio bendruomenės veiklos stiprinimas“, sėkmingai pasiekė dar vieną tikslą. Tai viešųjų erdvių sutvarkymas, pritaikant gyventojų poreikiams. Visų džiaugsmui pagrindinis bendruomenės  takas buvo įrengtas trinkelėmis, todėl nuo šiol į bendruomenės namus galima saugiai ir patogiai patekti įvairioms asmenų grupėms.


 

 
Rudens mugėje dalyvavo ir Raseinių rajono VVG / Paskelbta 2016-09-21

    Atėjus rudeniui Raseinių miesto centre eilę metų organizuojama Rudens šventė. Joje dalyvauti kviečiamos rajono kaimų bendruomenės, seniūnijos bei kitos įvairios organizacijos. Atėjus rudeniui Raseinių miesto centre eilę metų organizuojama Rudens šventė. Joje dalyvauti kviečiamos rajono kaimų bendruomenės, seniūnijos bei kitos įvairios organizacijos.



 

 
Paroda „Sprendimų ratas 2016“ / Paskelbta 2016-09-20

              Maloniai kviečiame apsilankyti tradicinėje rudens parodoje „Sprendimų ratas 2016“, kuri vyks spalio 6–8 d., Aleksandro Stulginskio universitete (Akademija, Kauno r.).
 

 
Nemakščių bendruomenės narių išvyka į Trakų kraštą / Paskelbta 2016-09-20

 Štai ir baigiasi dar vienas žemės darbų ciklas. Jau nuimtas puoselėtų  pasėlių derlius, į rūsius saugiai keliauja vaisiai ir daržovės. Smagu... Bet džiugina ne tik tai, šiemet ruduo ypatingas - žavimės ne tik krentančių lapų spalvomis, bet ir saulėtomis, giedromis, šiltomis dienomis. Na, ir kaipgi tokiu metu nepakeliavus po savo gražią ir brangią Lietuvėlę.
 

 
Eidami į mokyklą būkime saugūs / Paskelbta 2016-09-16

         Lyduvėnų  bendruomenė vykdo jau ketvirtą saugaus eismo projektą. Rugsėjis mokslo metų pradžia. Šio projekto tikslas- priminti moksleiviams saugaus eismo taisykles einant į mokyklą ir grįžtant iš jos, kaip reikia  išlipus iš autobuso saugiai pereiti gatvę, kad išvengtume skaudžių eismo nelaimių. Lyduvėnų miestelio ir aplinkinių kaimų moksleiviai mokyklas pasiekia važiuodami  mokykliniais autobusais. 

 
‹ Naujesnės naujienos     Senesnės naujienos ›