Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite visas naujienas:
 
 
Lankomumas
Nuo 2018-10-17
Iš viso 288583
Šiandien 88
Dabar 4
 
Paroda „Sprendimų ratas 2016“ / Paskelbta 2016-09-20

      Maloniai kviečiame apsilankyti tradicinėje rudens parodoje „Sprendimų ratas 2016“, kuri vyks spalio 6–8 d., Aleksandro Stulginskio universitete (Akademija, Kauno r.).
      Pirmą kartą parodos lankytojai kviečiami aplankyti ir socialinio verslo ekspoziciją, skirtą pristatyti Lietuvos kaimo socialinio verslo laimėjimus (savo gaminius demonstruos verslios šalies kaimo bendruomenės ir kitos NVO). Parodos organizatoriai viliasi, kad nevyriausybinių organizacijų nariams bus įdomu pasižvalgyti ir tiesiogiai pabendrauti su bendruomenių, kurios imasi verslo, atstovais. Taip pat parodoje dalyvaus daugiau kaip 100 įmonių ir organizacijų, todėl NVO planuojant naują ūkinę veiklą, pats laikas žvalgytis įvairių techninių naujovių.
Nors paroda „Sprendimų ratas 2016“ turi aplinkosaugos pobūdį, tačiau čia veiks ir komunalinės technikos, žemės ūkio žaliavų ir maisto perdirbimo įrangos ekspozicijos. Taip pat parodoje tradiciškai bus suorganizuota pati didžiausia šalyje dekoratyvinių augalų ir sodinukų mugė. Parodoje veiks veislinių gyvūnų ekspozicija. Įsigyti savo produkcijos siūlys smulkūs gamintojai: daugiau kaip 200 augintojų, amatininkų ir tautodailininkų. Renginio metu vyks įvairūs parodos tematiką atitinkantys seminarai. Penktadienį 11 val. bus surengtas seminaras socialinio verslo tema.
      Parodos programą galima rasti čia. Informacijos apie parodą taip pat galite rasti interneto svetainėje www.sprendimuratas.lt.
 

« Atgal į naujienas