Naujienų prenumerata
Įveskite savo el. pašto adresą ir gaukite visas naujienas:
 
 
Lankomumas
Nuo 2018-10-17
Iš viso 297179
Šiandien 20
Dabar 0
 
Gintaro bendruomenė įgyvendino projektą / Paskelbta 2016-08-23

Toks nepaprastai paprastas vakaras,
Šiluma iš kertelių visų,
Kai į vieną didžiulį ugniakurą
Susibėga daugybė mažų...
(E. Brazdžiūnienė)

     Šiemet visus susibėgti į vieną didžiulį būrį paskatino Gintaro kaimų bendruomenės įgyvendintas projektas „Bendruomeninės veiklos stiprinimas“. Šį projektą finansavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Už gautas lėšas buvo trinkelėmis išklota dalis bendruomenės kiemo, įsigyti lauko suolai ir suorganizuotas renginys „ Paskutiniai vasaros akordai“.
     Nors orai mūsų šią vasarėlę nelepino, tačiau šios šventės rytas išaušo nuostabus, todėl visi pasipuošę ir su gera nuotaika rinkosi Gintaro kaimų bendruomenės kiemelyje, kur visus pasitiko prie simbolinių rudens gėlėmis puoštų kiemų vartų Romas Lauraitis ir Jurgita Gailienė, visus vaišindami dideliu naminiu varškės  sūriu ir namine gira. Visus susirinkusius pasveikino renginio vedėjai  Greta ir Kęstas, o bendruomenės  pirmininkė Nijolė Lauraitienė trumpai supažindino su įgyvendintu projektu Susirinkusius sveikino ir šventės svečiai seimo narys Edmundas Jonyla, seimo nario padėjėja Diana Kaupaitienė, seniūnas Rolandas Klusas, Gėluvos bendruomenės pirmininkas, tarybos narys Jonas Vazgys su žmona. Buvo padėkota ir įteikti suvenyrai visiems, kurie prisidėjo prie projekto įgyvendinimo.Po apdovanojimų ir svečių kalbų visi buvo pakviesti dalyvauti sporto rungtyse. Vyko smiginio, pasagos metimo, vinies kalimo, kamuoliuko metimo, trikojo bėgimo rungtys.
     Sudalyvavę rungtyse ir pasisėmę gerų emocijų visi skubėjome ragauti mūsų šeimininkės Tanios Milašauskienės virtos šiupininės košės. Pasistiprinę ir atsipūtę toliau savo jėgas išbandėme šokių aikštelėje, kurioje šoko ir maži ir dideli, seni ir jauni. Šokiai, dainos ir kalbos nenutilo iki vėlaus vakaro. Visi pavargę, bet pasisėmę gerų emocijų, pabendravę vieni su kitais išsiskirstėme  žinodami, kad  esame aktyvūs, mokame švęsti, esame nuoširdūs ir linksmi.
     Esame dėkingi savo rėmėjams Virgiui ir Daivai Lukauskiams, kurių dėka buvome vaišinami gardžia koše, taip pat  ir už sceną, kurią puikiai papuošė  Danguolė Mažintienė, Dariui Mažintui už bendruomenei padovanotus dar kelis suolelius ir šiukšliadėžę, Kristinai ir Kęstui Žongailams už paramą bendruomenėi.
Ačiū  visiems,  kurie ne vieną savo laisvalaikio valandą paaukojo ruošdamiesi šiai šventei.

Bendruomenės narė Greta Narbutienė

« Atgal į naujienas